24 jaar geleden was ik aan het experimenteren met AMOS op mijn Amiga 600, en dit was het eerste spel wat ik bouwde. Ik heb het toentertijd geüpload naar Aminet, een netwerk van websites en mirrors met een grote hoeveelheid aan gratis software voor amiga systemen.

Ik vond dit filmpje per toeval. De vondst maakte me wel erg nieuwsgierig naar of er niet stiekem nog meer van mijn oude hobbyisme terug te vinden is. Een korte zoektocht op Google leverde mijn email adres van toen op, en via dat e-mail adres vond ik oude uploads van mezelf naar Aminet terug.

LHA was op de Amiga wat ZIP tegenwoordig op de pc is.

Morbith

ftp://ftp.fau.de/aminet/dev/amos/morbith.lha

3 programmaatjes gemaakt met AMOS. 2 suffe spelletjes met André v.Duijn en Jacques D’Ancona en iets met rondvliegende hoofden ofzo..

 

Morbith 1

ftp://aminet.net/pix/misc/morbith1.lha

Een kleine verzameling afbeeldingen die ik samen met mijn maat MB heb gemaakt.

 

Mijn Workbench

ftp://www.club.cc.cmu.edu/aminet/pix/wb/press_wb.lha

Het was in die tijd trend om de settings en icons van jouw workbench te uploaden naar Aminet. Heb ik ook aan meegedaan dus 🙂

 

Pressman

http://aminet.net/package/pix/misc/pressman

Pressman was mijn pseudoniem 24 jaar geleden, naar een liedje van Primus. In deze lha vind je een collectie van afbeeldingen die ik heb gemaakt op mijn Amiga 600 en 1200

 

Pressman 2

ftp://aminet.net/pix/misc/pressman2.lha

Meer afbeeldingen en zelfs een paar Image 2.0 objecten.

 

Pressman SEUCK

http://ftp.acc.umu.se/mirror/archive/ftp.sunet.se/pub/aminet/game/data/pressman_seuck.lha

SEUCK, de acronym voor Shoot’Em Up Construction Kit. Met dit programma waarmee je schietspellen kon bouwen heb ik schijnbaar ook lopen experimenteren.