Ik post zelf een aantal keer per week mijn illustraties op Instagram, maar daarnaast volg ik ook graag kunstenaars. Dankzij het posten van mijn eigen werk, ontdek ik met regelmaat en veel plezier nieuw werk van andere mensen.

Het leek mij leuk om een paar van mijn favorieten ten toon te stellen hier met een embed van één van  hun posts. Ik heb dit recent al eens gedaannogweer eerder ook gedaan en daarvoor nog een keer eerder, met 5 andere van mijn favoriete artiesten.

Dusch wederom, in puur in willekeurige volgorde, presenteer ik u:

#1: welkerbloat

Een bericht gedeeld door Xavior Noe (@welkerbloat) op

#2: Princeonslaught

#illustration #cartoonillustration #cartoon #canvas #monster #monsters #illustrationart #illustrationwork #colourful #doodle #doodles #drawing #fun #funny #420 #artist #artfulminded #art #HailSagan #weird #creatures #busy #stickers #sticker #promarker #onslaught #princeonslaught

Een bericht gedeeld door Shaun Jones (@princeonslaught) op

#3: tattoovanbalen

Van vandaag:-)

Een bericht gedeeld door Giovanni Ernst van Balen (@tattoovanbalen) op

#4: __darfish__

‘CIGARCAT healthy addiction’ By #darfish

Een bericht gedeeld door ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Dar Fisher (@__darfish__) op

#5: allweirdo

Funky pineapple #allweirdo 🍍

Een bericht gedeeld door Pascal Eijgenrook (@allweirdo) op

...