Ik post zelf een aantal keer per week mijn illustraties op Instagram, maar daarnaast volg ik ook graag kunstenaars. Dankzij het posten van mijn eigen werk, ontdek ik met regelmaat en veel plezier nieuw werk van andere mensen.

Het leek mij leuk om een paar van mijn favorieten ten toon te stellen hier met een embed van één van  hun posts. Ik heb dit eerder ook gedaan en nog een keer eerder, met 5 andere van mijn favoriete artiesten.

Dusch, in puur in willekeurige volgorde, presenteer ik u:

#1: richarons

#2: pepes_pen

#3: adamshermanfilm

Whale song

Een bericht gedeeld door Adam Sherman (@adamshermanfilm) op

#4: sararting

#5: nietnulaura

Ook superhandig aan die nieuwe instagram functie: ideaal om een reeksje cartoons op te delen 👌 #WOEST #illustratie #cartoon

Een bericht gedeeld door Laura Janssens (@nietnulaura) op

...